Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring te waarborgen. Indien u verder gaat, verklaart u akkoord te gaan met het gebruik van deze cookies. Ik ga akkoord

Webshop aan Proffesionelen voor artisanale Olijfoliezepen !

OlijfoliezeepOLIVOS Belgium is trots om u zorgvuldig vervaardigde zepen aan te bieden. OLIVOS & ZEYTEEN & KORKUT zepen zijn natuurlijke artisanale producten gemaakt voor het bad ritueel om lichaam, geest en ziel te kalmeren.

De Productie van hoge kwaliteit en gezonde olijfoliezeep vereist deskundigheid alsmede het gebruik van hoogwaardige ingrediënten.

De zepen worden vervaardigd uit een speciale samenstelling met olijfolie uit de Edremit regio in Turkije. De Exclusieve mix van extra vergane olijfolie en geuren maakt ons merk uniek.

Presteren zeer hoog op het haar en op de huid. Ze zijn volledig natuurlijk en bevatten geen enkele chemische toevoegingen. Alleen de natuurlijke oliën van kruiden waartoe de geuren behoren, worden tijdens de productie gebruikt. Daarom houden zij hun geuren vast en blijft deze lang behouden.

De zepen worden vervolgens met de hand verpakt door ervaren werknemers en nogmaals gecontroleerd voordat ze in dozen verpakt worden.

Maak uw keuze uit onze lijn van producten van harde en vloeibare zepen in vele geuren!